I Love Cheese

Mini focaccia, olijf, basilicum, tomaat en En Cas de Caprice

Mini focaccia, olijf, basilicum, tomaat en En Cas de Caprice

Mini focaccia, olijf, basilicum, tomaat en En Cas de Caprice een hoofdgerecht Economisch Ingrediënten
  • En Cas de Caprice 6 plakjes
  • Pizzadeeg 1
  • Olijfolie 5 centiliter
  • Tomaten 1
  • Basilicumblaadjes 10
  • Gehakte groene en zwarte olijven 2 eetlepels
  • Zout 1 snuifje
  • Peper 1 snuifje
1. Halveer de tomaat, verwijder de zaadjes en snijd in kleine stukjes.
2. Rol het pizzadeeg open.
3. Maak rondjes in het deeg met behulp van een uitsteekvorm of een glas.
4. Leg de deegrondjes op een ovenplaat.
5. Prik in het deeg met een vork, bestrijk de rondjes met olijfolie, kruid met peper en zout en verdeel er de stukjes tomaat over.
6. Bak in de oven tot de deegrondjes een mooie gouden kleur krijgen (max. 10 minuten).
7. Bestrooi met de gehakte zwarte en groene olijven en leg een schijfje En Cas de Caprice op elke minifocaccia.
8. Bestrooi met basilicumblaadjes.
Voorbereidingstijd : Kooktijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Mini focaccia, olijf, basilicum, tomaat en En Cas de Caprice


Wil je voor je gasten een snel en makkelijk aperitiefhapje maken waar iedereen dol op zal zijn? Dan bieden deze minifocaccia's met En Cas de Caprice de perfecte oplossing!

Voorbereiding

  1. Halveer de tomaat, verwijder de zaadjes en snijd in kleine stukjes.
  2. Rol het pizzadeeg open.
  3. Maak rondjes in het deeg met behulp van een uitsteekvorm of een glas.
  4. Leg de deegrondjes op een ovenplaat.
  5. Prik in het deeg met een vork, bestrijk de rondjes met olijfolie, kruid met peper en zout en verdeel er de stukjes tomaat over.
  6. Bak in de oven tot de deegrondjes een mooie gouden kleur krijgen (max. 10 minuten).
  7. Bestrooi met de gehakte zwarte en groene olijven en leg een schijfje En Cas de Caprice op elke minifocaccia.
  8. Bestrooi met basilicumblaadjes.