I Love Cheese

Mini Caprice in krokant jasje

Mini Caprice in krokant jasje

Mini Caprice in krokant jasje een hoofdgerecht Economisch Ingrediënten
  • Mini Caprice 2
  • brickdeeg 1 vel(len)
  • gesmolten boter 30 gram
  • gesnipperde kruiden (bieslook, munt, peterselie en kervel) 1 eetlepel(s)
  • peper en zout
  • gehakte rozijnen 1 eetlepel(s)
  • rode appel (pink lady, fuji of gala) 1 eenhe(i)d(en)
1. Verwarm de oven voor op 210°C (th. 7).
2. Schraap een beetje van de witte korst van de Mini Caprice af.
3. Snij het vel brickdeeg in repen van 3 cm.
4. Leg de repen plat en smeer ze in met gesmolten boter. Bestrooi met de verse kruiden, de gehakte rozijnen, peper en zout.
5. Leg de Mini Caprice op bakpapier op de ovenplaat.
6. Leg de deegreepjes rondom elke Mini Caprice zodat de kaasjes volledig bedekt zijn.
7. Zet de ovenplaat met de Mini Caprice 8 à 10 minuten in de oven. Spoel en snij de appel in ringen.
8. Schik de appelringen op een bord en zet er de lichtbruin gebakken Mini Caprice bovenop.
9. Breng op smaak met peper en zout, versier met kruiden en serveer meteen.
Voorbereidingstijd : Kooktijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Mini Caprice in krokant jasje

Voorbereiding

  1. Verwarm de oven voor op 210°C (th. 7).
  2. Schraap een beetje van de witte korst van de Mini Caprice af.
  3. Snij het vel brickdeeg in repen van 3 cm.
  4. Leg de repen plat en smeer ze in met gesmolten boter. Bestrooi met de verse kruiden, de gehakte rozijnen, peper en zout.
  5. Leg de Mini Caprice op bakpapier op de ovenplaat.
  6. Leg de deegreepjes rondom elke Mini Caprice zodat de kaasjes volledig bedekt zijn.
  7. Zet de ovenplaat met de Mini Caprice 8 à 10 minuten in de oven. Spoel en snij de appel in ringen.
  8. Schik de appelringen op een bord en zet er de lichtbruin gebakken Mini Caprice bovenop.
  9. Breng op smaak met peper en zout, versier met kruiden en serveer meteen.