I Love Cheese

Mangochutney, rode vruchten en En Cas de Caprice

Mangochutney, rode vruchten en En Cas de Caprice

Mangochutney, rode vruchten en En Cas de Caprice een dessert Gemiddeld budget Ingrediënten
  • En Cas de Caprice 4 plakjes (60 g)
  • Zachte tarwetortilla 1
  • Citroensap 1 eetlepel
  • Korianderkorrels 10 g
  • Versgeraspte gember 0.5 koffielepel
  • Fijngehakte ui 1
  • Geperst knoflookteentje 1
  • Olijfolie 1 eetlepel
  • Aalbessen 2 eetlepels
  • Frambozen 20
  • Mango 1 klein
  • Honing 2 koffielepels
  • Peper 1 snuifje
1. Snijd met behulp van een uitsteekvorm sterretjes uit de tortilla en bak ze goudbruin in de pan. Zet opzij.
2. Schil de mango en snijd hem in fijne stukjes.
3. Verwijder de kiem en pers het knoflookteentje. Fruit samen met de fijngehakte ui in een lepeltje olijfolie en blus met citroensap.
4. Voeg de mango, de koriander, de gember en twee lepels honing toe. Kruid met peper en meng. Laat 15-20 minuten zacht worden op een zacht vuurtje en roer af en toe.
5. Haal van het vuur en laat afkoelen. Plet de frambozen met een vork in een pan. Kruid met peper. Bak 5 min. op een zacht vuurtje.
6. Haal van het vuur en voeg de aalbessen toe. Meng en laat afkoelen.
7. Vul de glaasjes:
8. Verdeel de rode vruchten over de bodem van de glaasjes en voeg daarna een laag mangochutney toe.
9. Leg er een plakje En Cas de Caprice des Dieux op en versier met de gebakken sterretjes.
Voorbereidingstijd : Kooktijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Mangochutney, rode vruchten en En Cas de Caprice


Een leuk idee voor een mooi versierd dessertje om je gasten te verwennen met En Cas de Caprice des Dieux en rode vruchten.

Voorbereiding

  1. Snijd met behulp van een uitsteekvorm sterretjes uit de tortilla en bak ze goudbruin in de pan. Zet opzij.
  2. Schil de mango en snijd hem in fijne stukjes.
  3. Verwijder de kiem en pers het knoflookteentje. Fruit samen met de fijngehakte ui in een lepeltje olijfolie en blus met citroensap.
  4. Voeg de mango, de koriander, de gember en twee lepels honing toe. Kruid met peper en meng. Laat 15-20 minuten zacht worden op een zacht vuurtje en roer af en toe.
  5. Haal van het vuur en laat afkoelen. Plet de frambozen met een vork in een pan. Kruid met peper. Bak 5 min. op een zacht vuurtje.
  6. Haal van het vuur en voeg de aalbessen toe. Meng en laat afkoelen.
  7. Vul de glaasjes:
  8. Verdeel de rode vruchten over de bodem van de glaasjes en voeg daarna een laag mangochutney toe.
  9. Leg er een plakje En Cas de Caprice des Dieux op en versier met de gebakken sterretjes.