I Love Cheese

Lolly’s met zalm en Caprice des Anges

Lolly’s met zalm en Caprice des Anges

Lolly’s met zalm en Caprice des Anges een aperitief Budgetvriendelijk Ingrediënten
  • Caprice des Anges 1
  • zalmmoot 125 gram
  • dille en bieslook 2 eetlepel(s)
  • maanzaadjes 2 eetlepel(s)
  • specerijen (paprika, kaneel, piment d'Espelette) 2 eetlepel(s)
  • gehakte, geroosterde hazelnoten 2 eetlepel(s)
  • de geraspte schil van een halve citroen
  • peper en zout
  • zachte, volle boter 40 gram
  • houten prikkers
1. Kruid de zalm met peper en zout en bestrooi met citroenschil.
2. Stoom de zalm gaar en laat afkoelen.
3. Plet de zalm met een vork, voeg geleidelijk aan de Caprice des Anges en de zachte boter toe.
4. Mix alles tot een glad geheel.
5. Zet twee uur in de koelkast.
6. Gebruik twee theelepels om van de Capriceroom bolletjes te vormen. Rol ze in de maanzaadjes of de noten of het specerijen- of kruidenmengsel en steek er een houten prikker in. Zet de bolletjes opnieuw in de koelkast. Herhaal tot alles op is.
7. Neem de lolly's net voor het serveren uit de koelkast.
Voorbereidingstijd : Kooktijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Lolly’s met zalm en Caprice des Anges

Voorbereiding

  1. Kruid de zalm met peper en zout en bestrooi met citroenschil.
  2. Stoom de zalm gaar en laat afkoelen.
  3. Plet de zalm met een vork, voeg geleidelijk aan de Caprice des Anges en de zachte boter toe.
  4. Mix alles tot een glad geheel.
  5. Zet twee uur in de koelkast.
  6. Gebruik twee theelepels om van de Capriceroom bolletjes te vormen. Rol ze in de maanzaadjes of de noten of het specerijen- of kruidenmengsel en steek er een houten prikker in. Zet de bolletjes opnieuw in de koelkast. Herhaal tot alles op is.
  7. Neem de lolly's net voor het serveren uit de koelkast.