Door verder te surfen op deze site, ga je akkoord met het gebruik van cookies om je bezoeken aan de site te volgen, je ervaring op deze site te verbeteren, gerichte reclame mogelijk te maken, recepten, artikelen en producten te onthouden en te bekijken. Voor meer informatie, klik op deze link . Klik om je cookies in te stellen..

Cookies manager

Lekkere frisse kaasdip met St Môret

Lekkere frisse kaasdip met St Môret

Voedselbereiding :
max. 10 tot 30 min
Kost:
Economisch
Type:
een aperitief

Ingrediënten

4 personen
  • Mousse St Môret® (natuur, light of bieslook)

    1 potje
  • Komkommer

    0.5
  • Rood puntpaprika

    1
  • Handjevol pijnboompitten

    1
  • Verse dille

Voorbereiding

1) Doe de St Môret mousse volledig in een kom.
2) Snijd de paprika en komkommer in kleine stukjes en meng ze onder de kaas.

3) Bak de pijnpoompitten tot ze bruin beginnen zien in een klein pannetje.

4) Laat ze afkoelen en doe ze vervolgens onder het mengsel.

5) Werk af met dille en kruid eventueel bij met peper.

6) Zet in de koelkast. Je hebt nu een heerlijke kaasdip.

Multifunctioneel want heerlijk met broodstengels, stukjes stokbrood, pitabroodjes, enz…

Dit gerecht werd gerealiseerd door foodblogger Nathalie van Unicorns & Fairytales.

A la une