Door verder te surfen op deze site, ga je akkoord met het gebruik van cookies om je bezoeken aan de site te volgen, je ervaring op deze site te verbeteren, gerichte reclame mogelijk te maken, recepten, artikelen en producten te onthouden en te bekijken. Voor meer informatie, klik op deze link . Klik om je cookies in te stellen..

Cookies manager

Kwartjes Boursault met kruiden, mangochutney en vingertjes peperkoek

Kwartjes Boursault met kruiden, mangochutney en vingertjes peperkoek

Voedselbereiding :
max. 10 tot 30 min
Kost:
Gemiddeld budget
Type:
een snack

Ingrediënten

4 personen
  • Boursault®

    1
  • mangochutney

    1 potje
  • peperkoek

    2 sneetje(s)
  • fijngehakte bieslook

    2 eetlepel(s)
  • fijngehakte koriander

    2 eetlepel(s)
  • olijfolie

  • boter

    20 gramme(s)

Voorbereiding

Verwarm de oven voor op 120? (th. 4). Smelt de boter en bestrijk daar de sneetjes peperkoek mee. Leg ze op een bakplaat bekleed met bakpapier en zet ze 5 minuten in de oven. Laat ze afkoelen in de uitgeschakelde oven. De sneetjes peperkoek moeten goudgeel en knapperig zijn. Snij elk sneetje in 4 vingertjes.

Snij de Boursault in 8 kwartjes, bestrijk die met olijfolie en wentel ze in de kruiden tot ze volledig bedekt zijn: 4 in de bieslook en de andere 4 in de koriander.

Leg op elk bord 1 kwartje Boursault met bieslook en 1 kwartje Boursault met koriander, voeg een kommetje mangochutney toe en twee vingertjes peperkoek. Dien onmiddellijk op.

A la une