Door verder te surfen op deze site, ga je akkoord met het gebruik van cookies om je bezoeken aan de site te volgen, je ervaring op deze site te verbeteren, gerichte reclame mogelijk te maken, recepten, artikelen en producten te onthouden en te bekijken. Voor meer informatie, klik op deze link . Klik om je cookies in te stellen..

Cookies manager

Koude vleessalade met maroilles

Koude vleessalade met maroilles

Voedselbereiding :
minder dan 10 minuten
Kost:
Economisch
Type:
een hoofdgerecht

Ingrediënten

4 personen
  • Maroilles Fauquet

    200 gramme(s)
  • rôti de boeuf

    200 gramme(s)
  • salade(s) feuille de chêne

    1 unité(s)
  • poivron(s) jaune(s)

    1 unité(s)
  • poivron(s) rouge(s)

    1 unité(s)
  • echalote(s)

    3 unité(s)
  • vinaigre de vin

    2 cuillère(s) à soupe
  • huile de tournesol

    4 cuillère(s) à soupe
  • persil plat

    2 cuillère(s) à soupe
  • sel fin

    1 pincée(s)
  • poivre

    1 pincée(s)

Voorbereiding

Verwijder de steel en de pitjes en snij de paprika’s in reepjes. Pel de ui, snij die in dunne plakjes en maak de ringen los. Was en droog de sla, leg die op een groot bord en voeg de paprika en ui toe.

Snij het gebraad in dunne plakjes en verdeel die over de salade. Snij de maroilles in plakjes en voeg ook die toe.

Pel en snipper de sjalotten en doe ze in een kom. Voeg de platte peterselie, zout, peper en azijn toe. Mix met de zonnebloemolie. Overgiet de salade met deze vinaigrette.

Andere recepten die je misschien leuk vindt...

A la une