I Love Cheese

Knapperig horentje met guacamole & St Môret Apérifrais Provençale

Knapperig horentje met guacamole & St Môret Apérifrais Provençale

Knapperig horentje met guacamole & St Môret Apérifrais Provençale een hoofdgerecht Budgetvriendelijk Ingrediënten
  • zout 1 snufje
  • peper 1 snufje
  • olijfolie 2 eetlepels
  • piment d'Espelette 0
  • knoflookteentjes 2
  • avocado 1
  • brickdeeg 3 blaadjes
  • St Môret Apérifrais Provençale 12
  • sel
1. Verwarm de oven voor op 200°C (th. 6/7).
2. Snij de vellen brickdeeg in vier, rol ze in de vorm van een horentje en zet ze vast met houten prikkers. Leg de horentjes op een bakplaat en bak ze 3 tot 4 minuten. Haal de horentjes uit de oven en laat ze afkoelen.
3. Schil de avocado. Mix het vruchtvlees in een keukenmachine met de knoflookteentjes, piment d'Espelette en zout en peper tot een smeuïg geheel.
4. Vul de horentjes met de avocadopuree. Werk af met een St Môret Apérifrais.
Voorbereidingstijd : Kooktijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Knapperig horentje met guacamole & St Môret Apérifrais Provençale

Voorbereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200°C (th. 6/7).
  2. Snij de vellen brickdeeg in vier, rol ze in de vorm van een horentje en zet ze vast met houten prikkers. Leg de horentjes op een bakplaat en bak ze 3 tot 4 minuten. Haal de horentjes uit de oven en laat ze afkoelen.
  3. Schil de avocado. Mix het vruchtvlees in een keukenmachine met de knoflookteentjes, piment d'Espelette en zout en peper tot een smeuïg geheel.
  4. Vul de horentjes met de avocadopuree. Werk af met een St Môret Apérifrais.

Klaar, nu smullen maar!