I Love Cheese

Kipreepjes en risotto van sperziebonen met St Môret

Kipreepjes en risotto van sperziebonen met St Môret

Kipreepjes en risotto van sperziebonen met St Môret Ingrediënten
  • peper 1 snufje
  • zout 1 snufje
  • aardnotenolie 5 cl
  • water 50 cl
  • ongezouten pinda's 80 gr
  • dragon 2 eetlepels
  • sperziebonen 400 gr
  • parmezaanse 100 gr
  • kipfilets 4
  • St Môret® 150 gr
Voorbereidingstijd : Kooktijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Kipreepjes en risotto van sperziebonen met St Môret

Kook de sperziebonen in gezouten water, spoel ze onder koud water en snij ze in stukjes van 1 cm lang. Kruid en bak de kipfilets in geroosterde aardnotenolie. Verwarm het water met de sperziebonen, de St-Môret en de Parmezaanse kaas in een pan, kruid met peper en zout en voeg de dragon toe. Bestrooi de kip met pindanoten en besprenkel met een scheutje geroosterde aardnotenolie.