Door verder te surfen op deze site, ga je akkoord met het gebruik van cookies om je bezoeken aan de site te volgen, je ervaring op deze site te verbeteren, gerichte reclame mogelijk te maken, recepten, artikelen en producten te onthouden en te bekijken. Voor meer informatie, klik op deze link . Klik om je cookies in te stellen..

Cookies manager

Hapjes van gerookte zalm met Chavroux

Hapjes van gerookte zalm met Chavroux

Voedselbereiding :
minder dan 10 minuten
Kost:
Economisch
Type:
een snack

Ingrediënten

4 personen
  • roeryoghurt

    2 eetlepels
  • citroensap

  • dille

    2 eetlepels
  • palmharten

    200 gr
  • gele paprika's

    2
  • eikenbladsla

    1
  • Pyramide Chavroux®

    1
  • gerookte zalm

    4 sneetjes
  • olijfolie

Voorbereiding

Leg een kwart van de Chavroux® op elke plak zalm en smeer die goed uit tot de zalm volledig bedekt is. Strooi dille over elke besmeerde plak zalm en rol die dan op.

Was en droog de eikenbladsla en doe de bladeren in een slakom. Verwijder de steel van de paprika’s, halveer en ontpit ze en snij ze dan in reepjes. Voeg ze bij de sla. Voeg ook de in plakjes gesneden palmharten toe.

Meng de yoghurt, de olijfolie en het citroensap in een kom, kruid met peper. Overgiet de salade met deze vinaigrette. Snij de gerookte zalmrolletjes in medaillons en leg die op de salade. Dien onmiddellijk op.

Andere recepten die je misschien leuk vindt...

A la une