Door verder te surfen op deze site, ga je akkoord met het gebruik van cookies om je bezoeken aan de site te volgen, je ervaring op deze site te verbeteren, gerichte reclame mogelijk te maken, recepten, artikelen en producten te onthouden en te bekijken. Voor meer informatie, klik op deze link . Klik om je cookies in te stellen..

Cookies manager

Hapjes met Caprice des Dieux<sup>®</sup>, rauwe ham en pruimen

Hapjes met Caprice des Dieux®, rauwe ham en pruimen

Voedselbereiding :
minder dan 10 minuten
Kost:
Economisch
Type:
een hoofdgerecht

Ingrediënten

4 personen
  • Caprice des Dieux®

    30 g
  • rauwe ham (40 g)

    4 sneetjes
  • ontpitte pruimen

    8

Voorbereiding

  1. Snij de pruimen en de sneetjes rauwe ham in de lengte in twee.
  2. Snij de Caprice des Dieux® in 8 stukken van dezelfde grootte.
  3. Vul de pruimen met de Caprice des Dieux®.
  4. Rol elke pruim in een half plakje ham. Steek vast met een houten prikker.
  5. Verwarm de hapjes 5 minuten in de oven op th. 6. Serveer lauw.

A la une