Door verder te surfen op deze site, ga je akkoord met het gebruik van cookies om je bezoeken aan de site te volgen, je ervaring op deze site te verbeteren, gerichte reclame mogelijk te maken, recepten, artikelen en producten te onthouden en te bekijken. Voor meer informatie, klik op deze link . Klik om je cookies in te stellen..

Cookies manager

Glaasjes met Chavroux en tomatentartaar

Glaasjes met Chavroux en tomatentartaar

Voedselbereiding :
max. 10 tot 30 min
Kost:
Economisch
Type:
een hoofdgerecht

Ingrediënten

4 personen
  • Piramide Chavroux®

    50 gr
  • vloeibare room

    20 gr
  • tomaten

    2
  • augurken

    2
  • uien

    1 unité(s)
  • zwarte olijven zonder pit

    10
  • peterselie

    1 eetlepel
  • olijfolie

  • zout

  • peper

  • rucola

    100 gr

Voorbereiding

  • Prak de Chavroux met een vork en meng hem met de room tot een schuimig mengsel. Schep dit op de bodem van de glaasjes.
  • Ontvel en ontpit de tomaten, snij het vruchtvlees in blokjes en meng die onder de fijngehakte augurken en een scheutje olijfolie. Kruid met peper en zout.
  • Laat eventjes marineren en schep dan in de glaasjes zonder het tomatensap.
  • Versier met een takje dille.

A la une