I Love Cheese

Glaasjes met Chavroux en tomatentartaar

Glaasjes met Chavroux en tomatentartaar

Glaasjes met Chavroux en tomatentartaar een hoofdgerecht Economisch Ingrediënten
  • Piramide Chavroux Natuur 50 g
  • vloeibare room 20 gr
  • tomaten 2
  • augurken 2
  • uien 1 unité(s)
  • zwarte olijven zonder pit 10
  • peterselie 1 eetlepel
  • olijfolie
  • zout
  • peper
  • rucola 100 gr
1. Prak de Chavroux met een vork en meng hem met de room tot een schuimig mengsel. Schep dit op de bodem van de glaasjes.
2. Ontvel en ontpit de tomaten, snij het vruchtvlees in blokjes en meng die onder de fijngehakte augurken en een scheutje olijfolie. Kruid met peper en zout.
3. Laat eventjes marineren en schep dan in de glaasjes zonder het tomatensap.
4. Versier met een takje dille.
Voorbereidingstijd : Kooktijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Glaasjes met Chavroux en tomatentartaar

Voorbereiding

  1. Prak de Chavroux met een vork en meng hem met de room tot een schuimig mengsel. Schep dit op de bodem van de glaasjes.
  2. Ontvel en ontpit de tomaten, snij het vruchtvlees in blokjes en meng die onder de fijngehakte augurken en een scheutje olijfolie. Kruid met peper en zout.
  3. Laat eventjes marineren en schep dan in de glaasjes zonder het tomatensap.
  4. Versier met een takje dille.