I Love Cheese

Gevulde champignons met Maroilles Fauquet en kruiden

Gevulde champignons met Maroilles Fauquet en kruiden

Gevulde champignons met Maroilles Fauquet en kruiden een aperitief Budgetvriendelijk Ingrediënten
  • Maroilles Fauquet
  • champignon(s) de Paris 12 unité(s)
  • gousse(s) d'ail 1 unité(s)
  • ciboulette 1 botte(s)
  • jus de citron 1 cuillère(s) à soupe
  • huile d'olive 1 cuillère(s) à soupe
  • poivre 1 pincée(s)
Voorbereidingstijd : Kooktijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Gevulde champignons met Maroilles Fauquet en kruiden

Verwijder de korst en snij de Maroilles Fauquet in blokjes. Verwijder de steeltjes van de champignons en dompel de champignons onder in citroenwater zodat ze niet verkleuren. Dep ze droog. Besprenkel de champignons met olijfolie en kruid met peper en zout.

Pel en hak het knoflookteentje. Was, droog en snipper de bieslook. Meng de blokjes Maroilles Fauquet met de look en de bieslook in een kom, kruid met peper.

Vul de champignons met deze bereiding van Maroilles Fauquet.

Verwarm de oven voor op 180°C (th.6). Leg de champignons op een bakplaat. Giet 2 eetlepels water op de bakplaat. Zet 15 minuten in de oven.

Serveer als warm voorgerechtje met een seizoenssalade.