I Love Cheese

Gepocheerd ei op Florentijnse wijze met Caprice de Dieux

Gepocheerd ei op Florentijnse wijze met Caprice de Dieux

Gepocheerd ei op Florentijnse wijze met Caprice de Dieux een snack Economisch Ingrediënten
  • Caprice des Dieux 1
  • eieren 4
  • jonge spinazieblaadjes 4 portionsporties
  • vinaigrette met olijfolie 3 eetlepels
  • fougassebrood met olijven (of boerenbrood) 8 sneetjes
  • knoflook 1 teentje
  • basilicum 20 blaadjes
  • olijfolie 1 dl
  • gehakte bieslook 1 eetlepel
1. Verwarm de olijfolie en fruit er de in heel fijne reepjes gesneden look en het basilicum in. Laat uitlekken op keukenpapier.
2. Pocheer de eieren voorzichtig in gezouten borrelend water en laat ze uitlekken.
3. Meng de spinazieblaadjes met de vinaigrette en de bieslook.
4. Rooster de sneetjes brood en leg er reepjes Caprice des Dieux op. Kruid met peper en bestrooi met look en basilicum.
Voorbereidingstijd : Kooktijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Gepocheerd ei op Florentijnse wijze met Caprice de Dieux

Voorbereiding

  1. Verwarm de olijfolie en fruit er de in heel fijne reepjes gesneden look en het basilicum in. Laat uitlekken op keukenpapier.
  2. Pocheer de eieren voorzichtig in gezouten borrelend water en laat ze uitlekken.
  3. Meng de spinazieblaadjes met de vinaigrette en de bieslook.
  4. Rooster de sneetjes brood en leg er reepjes Caprice des Dieux op. Kruid met peper en bestrooi met look en basilicum.