Door verder te surfen op deze site, ga je akkoord met het gebruik van cookies om je bezoeken aan de site te volgen, je ervaring op deze site te verbeteren, gerichte reclame mogelijk te maken, recepten, artikelen en producten te onthouden en te bekijken. Voor meer informatie, klik op deze link . Klik om je cookies in te stellen..

Cookies manager

Gepocheerd ei op Florentijnse wijze met Caprice de Dieux

Gepocheerd ei op Florentijnse wijze met Caprice de Dieux

Voedselbereiding :
max. 10 tot 30 min
Kost:
Economisch
Type:
een snack

Ingrediënten

4 personen
  • Caprice des Dieux

    1
  • eieren

    4
  • jonge spinazieblaadjes

    4 portionsporties
  • vinaigrette met olijfolie

    3 eetlepels
  • fougassebrood met olijven (of boerenbrood)

    8 sneetjes
  • knoflook

    1 teentje
  • basilicum

    20 blaadjes
  • olijfolie

    1 dl
  • gehakte bieslook

    1 eetlepel

Voorbereiding

1) Verwarm de olijfolie en fruit er de in heel fijne reepjes gesneden look en het basilicum in. Laat uitlekken op keukenpapier.
2) Pocheer de eieren voorzichtig in gezouten borrelend water en laat ze uitlekken.
3) Meng de spinazieblaadjes met de vinaigrette en de bieslook.
4) Rooster de sneetjes brood en leg er reepjes Caprice des Dieux op. Kruid met peper en bestrooi met look en basilicum.

A la une