Door verder te surfen op deze site, ga je akkoord met het gebruik van cookies om je bezoeken aan de site te volgen, je ervaring op deze site te verbeteren, gerichte reclame mogelijk te maken, recepten, artikelen en producten te onthouden en te bekijken. Voor meer informatie, klik op deze link . Klik om je cookies in te stellen..

Cookies manager

Gegratineerde snijbietbladeren met Camembert Le Rustique

Gegratineerde snijbietbladeren met Camembert Le Rustique

Voedselbereiding :
max. 10 tot 30 min
Kost:
Economisch
Type:
een hoofdgerecht

Ingrediënten

4 personen
  • ansjovisfilets

    8
  • boter

    40 gr
  • camembert Le Rustique®

    100 gr
  • tomaten

    200 gr
  • room

    10 cl
  • snijbietbladeren

    500 gr
  • zout

  • peper

Voorbereiding

  • Kook de snijbietbladeren 10 minuten in gezouten water. Ontvel de tomaten. Hak de bladeren grof. Zet aan de kant.
  • Verwarm de oven voor op 220°C. Vet een ovenschaal in. Leg er de snijbietbladeren in en overgiet ze met room. Leg er daarna kruiselings de ansjovisfilets op en de ontpitte en gehalveerde tomaten. Bestrooi met blokjes Camembert Le Rustique. Kruid met peper en zout en zet 20 minuten in de oven.
  • Klaar!

A la une