Door verder te surfen op deze site, ga je akkoord met het gebruik van cookies om je bezoeken aan de site te volgen, je ervaring op deze site te verbeteren, gerichte reclame mogelijk te maken, recepten, artikelen en producten te onthouden en te bekijken. Voor meer informatie, klik op deze link . Klik om je cookies in te stellen..

Cookies manager

Fijne taartjes met Caprice des Dieux en paprika’s

Fijne taartjes met Caprice des Dieux en paprika’s

Voedselbereiding :
max. 10 tot 30 min
Kost:
Gemiddeld budget
Type:
een hoofdgerecht

Ingrediënten

4 personen
  • vellen brickdeeg

    4
  • paprika's (rode en gele)

    2
  • Caprice des Dieux®

    100 g
  • zonnebloemolie

    1 eetlepel
  • peper & zout

Voorbereiding

  1. Verwarm de oven voor op th. 7
  2. Snij de paprika’s in twee. Verwijder de zaadlijsten. Leg ze 20 à 25 minuten in kokend water zodat de schil makkelijk loskomt. Verwijder de schil. Snij het vruchtvlees in repen.
  3. Snij uit elk vel brickdeeg 3 cirkels die een beetje groter zijn dan de individuele vormen (om randjes te bekomen). Gebruik een keukenkwast om één kant van elke deegcirkel te bestrijken met olie. Leg 3 cirkels op elkaar in elke vorm.  Bak ze 5 min tot ze net lichtbruin beginnen te kleuren.
  4. Verdeel de paprika’s over de taartjes. Kruid met peper en zout.
  5. Verwijder de korst van de Caprice des Dieux en snij de kaas fijn. Leg op de paprika’s. Giet een scheutje olijfolie op de taartjes.
  6.  Bak ze 10 min in de oven op th. 7. Serveer meteen.

A la une