I Love Cheese

Crostini van aubergine met Mini à Dorer van Le Rustique

Crostini van aubergine met Mini à Dorer van Le Rustique

Crostini van aubergine met Mini à Dorer van Le Rustique een hoofdgerecht Economisch Ingrediënten
  • Mini à Dorer le Rustique 4
  • Boerenbrood 4 sneetjes
  • Aubergine 150 g
  • Ui 1
  • Rode paprika 0,5
  • Olijfolie 2 eetlepels
  • Pesto 2 eetlepels
  • Zout en peper
1. Hak de ui fijn en snij de aubergine en de paprika in kleine blokjes.
2. Giet de olie in een koekenpan en bak de groenten 20 minuten op matig vuur. Ze moeten zacht zijn.
3. Rooster ondertussen 4 sneetjes hoevebrood en besmeer die met de pesto.
4. Schep er de groentemix op. Werk af met enkele in 4 gesneden kerstomaatjes. Breng op smaak met zout en peper.
5. Bak de Mini à Dorer 1 tot 2 minuten aan elke kant in de pan en leg ze op de crostini. Dien meteen op.
Voorbereidingstijd : Kooktijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Crostini van aubergine met Mini à Dorer van Le Rustique


Op zoek naar inspiratie voor een gemakkelijk, lekker gerechtje? Kijk dan maar eens naar deze crostini van aubergine met warme, lopende Mini à Dorer erop!

Voorbereiding

  1. Hak de ui fijn en snij de aubergine en de paprika in kleine blokjes.
  2. Giet de olie in een koekenpan en bak de groenten 20 minuten op matig vuur. Ze moeten zacht zijn.
  3. Rooster ondertussen 4 sneetjes hoevebrood en besmeer die met de pesto.
  4. Schep er de groentemix op. Werk af met enkele in 4 gesneden kerstomaatjes. Breng op smaak met zout en peper.
  5. Bak de Mini à Dorer 1 tot 2 minuten aan elke kant in de pan en leg ze op de crostini. Dien meteen op.