Door verder te surfen op deze site, ga je akkoord met het gebruik van cookies om je bezoeken aan de site te volgen, je ervaring op deze site te verbeteren, gerichte reclame mogelijk te maken, recepten, artikelen en producten te onthouden en te bekijken. Voor meer informatie, klik op deze link . Klik om je cookies in te stellen..

Cookies manager

Croque wafeltjes met Passendale Bio, beenham, basilicum en tomaat

Croque wafeltjes met Passendale Bio, beenham, basilicum en tomaat

Voedselbereiding :
minder dan 10 minuten
Kost:
Economisch
Type:
een snack

Ingrediënten

4 personen
  • vellen kant-en-klaar bladerdeeg

    2
  • Passendale Classic Bio

    8 sneetjes
  • beenham

    8 sneetjes
  • basilicum

    1 bot
  • zongedroogde tomaten

    1 doosje
  • Wafelijzer

Voorbereiding

Sofie Dumont is naast drukbezette lady chef ook mama van Grace. Met haar gezin tafelen staat met stip tussen haar happy moments. Kaas is een vast ingrediënt op het menu des huizes Dumont, verwerkt op alle mogelijke manieren.

Met deze recept verover je de harten van cheese lovers, jong en oud.

  1. Snij de basilicum en de zongedroogde tomaten fijn en verdeel gelijkmatig over 1 vel bladerdeeg
  2.  Beleg met de sneetjes beenham en Passendale Bio kaas en leg er het tweede vel bladerdeeg op
  3. Snij het bladerdeeg in stukken zodat ze in het wafelijzer passen (vorm maakt niet uit)
  4. Laat de wafels 5 minuten in het wafelijzer bakken, haal ze eruit wanneer ze krokant en goudbruin zijn

Kids versie — Wacko Wafeltroetels met Passendale Bio

A F W E R K I N G
●      Snij de gebakken wafels in driehoeken
●      Maak oogjes uit groenten naar keuze (bv. komkommer en olijven)
●      Maak tanden van reepjes Passendale Bio kaas
●      Maak een tong uit beenham

A la une