I Love Cheese

Camembert Le Rustique met komijn, peterselie en piment d’Espelette

Camembert Le Rustique met komijn, peterselie en piment d’Espelette

Camembert Le Rustique met komijn, peterselie en piment d’Espelette Einde van de maaltijd Gemiddeld budget Ingrediënten
  • Camembert Le Rustique 1
  • gehakte bladpeterselie 2 eetlepels
  • gemalen komijn 0 koffielepel
  • piment d'Espelette, naar eigen smaak
Voorbereidingstijd : Kooktijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Camembert Le Rustique met komijn, peterselie en piment d’Espelette

Neem de camembert uit het papier en leg ‘m in het houten deksel van de verpakking. Snij een hoedje uit de bovenkant van de kaas, maar laat een rand van 1 cm zitten.  Vul het kuiltje op met de specerijen en de peterselie  en leg er de korst terug op. Bedek met een vierkant stuk bakpapier  en wikkel alles in dik aluminiumfolie.

Leg de papillot in de nog warme houtskool aan het einde van de barbecuemaaltijd. Reken 15 à 20 min baktijd tot de camembert lopend is.

Lekker met stukjes brood om in de warme kaas te dippen.