Door verder te surfen op deze site, ga je akkoord met het gebruik van cookies om je bezoeken aan de site te volgen, je ervaring op deze site te verbeteren, gerichte reclame mogelijk te maken, recepten, artikelen en producten te onthouden en te bekijken. Voor meer informatie, klik op deze link . Klik om je cookies in te stellen..

Cookies manager

Camembert Coeur de Lion met mosterdzaadjes en witte wijn

Camembert Coeur de Lion met mosterdzaadjes en witte wijn

Voedselbereiding :
minder dan 10 minuten
Kost:
Gemiddeld budget
Type:
een einde maaltijd

Ingrediënten

4 personen
  • Camembert Cœur de Lion®

    1
  • mosterdzaadjes

    2 koffielepels
  • witte wijn

    3 eetlepels droge

Voorbereiding

Leg een vierkant stuk bakpapier op een vierkant stuk dik aluminiumfolie. Neem de camembert uit het papier van de verpakking en leg ‘m in het midden van het bakpapier. Prik er een twaalftal keren in met de steel van een houten lepel.Giet de witte wijn in de gaatjes en bestrooi met de mosterdzaadjes. Bedek met een vierkant stuk bakpapier en wikkel alles in dik aluminiumfolie.

Leg de papillot in de nog warme houtskool aan het einde van de barbecuemaaltijd. Reken 15 à 20 min baktijd tot de camembert lopend is.

Serveer met stukjes brood om in de warme kaas te dippen.

A la une