Door verder te surfen op deze site, ga je akkoord met het gebruik van cookies om je bezoeken aan de site te volgen, je ervaring op deze site te verbeteren, gerichte reclame mogelijk te maken, recepten, artikelen en producten te onthouden en te bekijken. Voor meer informatie, klik op deze link . Klik om je cookies in te stellen..

Cookies manager

Cake met ham en St Albray

Cake met ham en St Albray

Voedselbereiding :
max. 10 tot 30 min
Kost:
Economisch
Type:
een aperitief

Ingrediënten

4 personen
  • sel

    1 pincée(s)
  • lait

    75 centilitre(s)
  • jambon blanc

    3 tranche(s)
  • Saint Albray

    120 gramme(s)
  • levure chimique

    12 gramme(s)
  • oeuf(s)

    3 unité(s)
  • farine

    200 gramme(s)
  • beurre

    80 gramme(s)

Voorbereiding

  • Doe twee eierdooiers en een heel ei in een kom.
  • Meng de eieren met de zachte boter. Voeg de bloem, de melk, het zout, de blokjes St Albray en de ham toe.
  • Voeg het bakpoeder toe en klop de eiwitten stijf. Voeg tot slot geleidelijk de eiwitten toe.
  • Zet 1 uur in de oven op 175°C.

Andere recepten die je misschien leuk vindt...

A la une