Door verder te surfen op deze site, ga je akkoord met het gebruik van cookies om je bezoeken aan de site te volgen, je ervaring op deze site te verbeteren, gerichte reclame mogelijk te maken, recepten, artikelen en producten te onthouden en te bekijken. Voor meer informatie, klik op deze link . Klik om je cookies in te stellen..

Cookies manager

Boterham met Passendale Lightesse en komkommer met yoghurt

Boterham met Passendale Lightesse en komkommer met yoghurt

Voedselbereiding :
max. 10 tot 30 min
Kost:
Gemiddeld budget
Type:
een picknick

Ingrediënten

4 personen
  • Passendale® Lightesse

    4 sneetjes
  • Komkommer

    2
  • Bosje radijzen

    2
  • Pijnboompitten

    2 eetlepel
  • Granaatappel

    2
  • Olijfolie

    2 eetlepel
  • Citroen

    2
  • Yoghurt light

    2 potje
  • Zout/peper

Voorbereiding

  1. Snij de komkommer in de lengte in dunne plakjes.
  2. Spreid de plakjes komkommer uit en leg er de dunne plakjes Passendale Lightesse op, opgerold en in plakjes van 1 cm gesneden.
  3. Vermeng de yoghurt, het zout, de peper, het citroensap en de olijfolie in een kom.
  4. Bestrijk het brood met de yoghurtmix en beleg met de plakjes komkommer en Passendale Lightesse.
  5. Bestrooi met granaatappelpitten en pijnboompitten.
  6. Werk af met schijfjes radijs.

Dit recept is een creatie van ​sterrenchef ​David Martin.

A la une