I Love Cheese

Boterham met paddestoelen en Saint Agur

Boterham met paddestoelen en Saint Agur

Boterham met paddestoelen en Saint Agur een hoofdgerecht Economisch Ingrediënten
  • Saint Agur 125 gram
  • grote champignons 100 gram
  • stronk witloof 1 eenhe(i)d(en)
  • tomaten 3 eenhe(i)d(en)
  • krulsla 1 eenhe(i)d(en)
  • platte peterselie 2 takje(s)
  • yoghurt 1 eenhe(i)d(en)
  • rode wijnazijn 2 eetlepel(s)
  • Peper
  • notenbrood 8 sneetjes
Voorbereidingstijd : Kooktijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Boterham met paddestoelen en Saint Agur

Rooster de sneetjes notenbrood in de oven of in de broodrooster en besmeer ze dan met Saint Agur. Hak de champignons fijn en strooi ze over de sneetjes brood. Leg ook 2 hele witloofbladeren op elk sneetje en enkele blaadjes peterselie.
Was en droog de sla. Doe die in een slakom. Snij de tomaten in blokjes zonder ze te ontpitten en voeg ze bij de sla. Meng de yoghurt, de azijn en een snuifje peper in een kom. Overgiet de salade met deze vinaigrette.
Serveer 2 sneetjes brood per persoon, samen met de salade.