I Love Cheese

Bladerdeegkrans met groenten en Apérifrais Italienne

Bladerdeegkrans met groenten en Apérifrais Italienne

Bladerdeegkrans met groenten en Apérifrais Italienne een aperitief Budgetvriendelijk Ingrediënten
  • Apérifrais Italienne 1 vlootje
  • Kruimeldeeg 1 rol
  • Courgette 0,25
  • Kerstomaatjes 3
  • Tomatenpassata 3 eetlepels
  • Eidooier 1
  • Gedroogde oregano enkele blaadjes
  • peper 1 snuifje
1. Snij een cirkel van 22 cm doorsnede uit het deeg.
2. Maak met 4 insnijdingen een kruis in het midden van het deeg. De insnijdingen moeten 12 cm lang zijn.
3. Strijk de passata uit, maar stop aan de insnijdingen.
4. Snij de courgette in dunne plakjes en leg die overlappend op de passata, de hele krans rond.
5. Bestrooi met oregano.
6. Sla de punten van het deeg om op het garnituur.
7. Snij de kerstomaatjes in 4 en verdeel ze per 2 over alle punten.
8. Bestrijk de deegpunten met eigeel.
9. Bak de krans 20 minuten in een voorverwarmde oven van 180 °C.
10. Laat wat afkoelen en leg er dan per 2 de Apérifrais Italienne op.
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Bladerdeegkrans met groenten en Apérifrais Italienne


Deze bladerdeegkrans met Apérifrais Italienne is heerlijk tijdens een aperitief met vrienden of familie. De groenten stem je gewoon af op het seizoen!

Voorbereiding

  1. Snij een cirkel van 22 cm doorsnede uit het deeg.
  2. Maak met 4 insnijdingen een kruis in het midden van het deeg. De insnijdingen moeten 12 cm lang zijn.
  3. Strijk de passata uit, maar stop aan de insnijdingen.
  4. Snij de courgette in dunne plakjes en leg die overlappend op de passata, de hele krans rond.
  5. Bestrooi met oregano.
  6. Sla de punten van het deeg om op het garnituur.
  7. Snij de kerstomaatjes in 4 en verdeel ze per 2 over alle punten.
  8. Bestrijk de deegpunten met eigeel.
  9. Bak de krans 20 minuten in een voorverwarmde oven van 180 °C.
  10. Laat wat afkoelen en leg er dan per 2 de Apérifrais Italienne op.