I Love Cheese

Bagel met avocado, kip en Chavroux

Bagel met avocado, kip en Chavroux

Bagel met avocado, kip en Chavroux een hoofdgerecht Budgetvriendelijk Ingrediënten
  • Chavroux piramide 1
  • Zout en peper
  • Fijngehakt bieslook 2 koffielepels
  • Pijnboompitten 1 eetlepel
  • Roze radijsjes 6
  • Komkommer 0.50
  • Avocado 1
  • Olijfolie 1 koffielepel
  • Kipfilet 200 g
  • Bagels 4
1. Verwarm de oven voor op 180°C (stand 6).
2. Giet de olijfolie in een braadpan en bak de kipfilets in 10 minuten goudbruin. Breng ze op smaak met zout en peper en snijd ze fijn.
3. Schil de avocado en snijd hem in reepjes. Was de komkommer en snijd er met een dunschiller linten van.
4. Pel de ui en snipper hem fijn. Was de radijsjes en snijd ze in dunne plakjes.
5. Rooster de pijnboompitten droog in een pan met antiaanbaklaag.
6. Snijd de bagels doormidden en warm ze 5 minuten op in de oven.
7. Besmeer de bagelbodem royaal met de verse geitenkaas. Leg de kipreepjes, avocado, komkommer, radijs en ui erop. Bestrooi met pijnboompitten en gehakte bieslook. Kruid naar smaak.
8. Doe de kaasbagel dicht en eet hem meteen op.
9. Suggestie: besmeer ook de bovenkant van de bagel met de verse geitenkaas.
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Bagel met avocado, kip en Chavroux

Voorbereiding

  1. Verwarm de oven voor op 180°C (stand 6).
  2. Giet de olijfolie in een braadpan en bak de kipfilets in 10 minuten goudbruin. Breng ze op smaak met zout en peper en snijd ze fijn.
  3. Schil de avocado en snijd hem in reepjes. Was de komkommer en snijd er met een dunschiller linten van.
  4. Pel de ui en snipper hem fijn. Was de radijsjes en snijd ze in dunne plakjes.
  5. Rooster de pijnboompitten droog in een pan met antiaanbaklaag.
  6. Snijd de bagels doormidden en warm ze 5 minuten op in de oven.
  7. Besmeer de bagelbodem royaal met de verse geitenkaas. Leg de kipreepjes, avocado, komkommer, radijs en ui erop. Bestrooi met pijnboompitten en gehakte bieslook. Kruid naar smaak.
  8. Doe de kaasbagel dicht en eet hem meteen op.
  9. Suggestie: besmeer ook de bovenkant van de bagel met de verse geitenkaas.