I Love Cheese

Aardappelen gevuld met raclettekaas van Le Rustique en pancetta

Aardappelen gevuld met raclettekaas van Le Rustique en pancetta

Aardappelen gevuld met raclettekaas van Le Rustique en pancetta een hoofdgerecht Gemiddeld budget Ingrediënten
  • Aardappelen 4 grote
  • Raclettekaas van Le Rustique 8 sneetjes
  • Pancetta 4 sneetjes
  • Bieslook een half bosje
  • Zout en peper
1. Kook de aardappelen in water, met de schil eraan.
2. Verwarm je oven voor op 180 °C.
3. Hak de raclettekaas van Le Rustique en de pancetta in grove stukken en knip de bieslook fijn.
4. Snijd de aardappelen overlangs in twee en hol ze voor ¾ uit. Prak het aardappelkruim met een vork en vermeng met de raclettekaas van Le Rustique en de pancetta. Breng op smaak met zout en peper.
5. Vul de aardappelen met dit mengsel.
6. Schuif voor 20 minuten in de oven en dien warm op.
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Aardappelen gevuld met raclettekaas van Le Rustique en pancetta

Voorbereiding

  1. Kook de aardappelen in water, met de schil eraan.
  2. Verwarm je oven voor op 180 °C.
  3. Hak de raclettekaas van Le Rustique en de pancetta in grove stukken en knip de bieslook fijn.
  4. Snijd de aardappelen overlangs in twee en hol ze voor ¾ uit. Prak het aardappelkruim met een vork en vermeng met de raclettekaas van Le Rustique en de pancetta. Breng op smaak met zout en peper.
  5. Vul de aardappelen met dit mengsel.
  6. Schuif voor 20 minuten in de oven en dien warm op.

Met dit eenvoudige en lekkere recept ontdek je raclettekaas eens op een andere manier!