I Love Cheese

Passendale

Passendale Classic Bol

Zie andere kazen
Passendale Classic Bol Harde en halfharde kaas In 1978 ontwikkelden de meester-kaasmakers van Passendale dankzij hun unieke kennis en ervaring een totaal nieuwe kaas in de vorm van een traditioneel boerenbrood. Passendale wordt nog steeds traditioneel bereid volgens origineel recept. De Passendale bol wordt handmatig en natuurlijk vervaardigd in linnen doeken onder het wakend oog van onze kaasmeesters. Hieraan dankt Passendale haar Lactosevrij
Vegetarisch
Glutenvrij
Gepasteuriseerde melk
Energie (kJ) 1447 Kj Energie (kcal) 349 Kcal Vetten (g) 29 Verzadigde vetzuren (g) 20 Eiwitten (g) 22 Zout (g) 1,5

Passendale Classic Bol

In 1978 ontwikkelden de meester-kaasmakers van Passendale dankzij hun unieke kennis en ervaring een totaal nieuwe kaas in de vorm van een traditioneel boerenbrood.

Passendale wordt nog steeds traditioneel bereid volgens origineel recept.
De Passendale bol wordt handmatig en natuurlijk vervaardigd in linnen doeken onder het wakend oog van onze kaasmeesters.

Hieraan dankt Passendale haar unieke ronde vorm.
Zijn mooie witte korst, en smeuïge textuur zijn het resultaat van een natuurlijke en trage rijping in de rijpingskelder.

Passendale is een 100% natuurlijke kaas zonder bewaarmiddelen die bereid wordt met lokale melk en… veel liefde en geduld. Zijn erg milde en zachte smaak wordt door jong en oud gewaardeerd.

Ingrediënten

  • Gepasteuriseerde koemelk
  • zout
  • melkzuurfermenten
  • stremsel
  • natuurlijke kleurstof: annatto. Eetbare korst. Geproduceerd in een bedrijf waar koe-en geitenmelk verwerkt worden.

Apports nutritionnels

Valeurs nutritionnelles Pour 100 g
Energie 1447 Kj
Energie 349 Kcal
Vetten 29 g
Verzadigde vetzuren 20 g
Eiwitten 22 g
Zout 1,5 g