Door verder te surfen op deze site, ga je akkoord met het gebruik van cookies om je bezoeken aan de site te volgen, je ervaring op deze site te verbeteren, gerichte reclame mogelijk te maken, recepten, artikelen en producten te onthouden en te bekijken. Voor meer informatie, klik op deze link . Klik om je cookies in te stellen..

Cookies manager

Passendale Classic Bol

Informatie

  • Lactosevrij
  • Vegetarisch
  • Glutenvrij
  • Gepasteuriseerde melk

Passendale Classic Bol

In 1978 ontwikkelden de meester-kaasmakers van Passendale dankzij hun unieke kennis en ervaring een totaal nieuwe kaas in de vorm van een traditioneel boerenbrood.

Passendale wordt nog steeds traditioneel bereid volgens origineel recept.
De Passendale bol wordt handmatig en natuurlijk vervaardigd in linnen doeken onder het wakend oog van onze kaasmeesters.

Hieraan dankt Passendale haar unieke ronde vorm.
Zijn mooie witte korst, en smeuïge textuur zijn het resultaat van een natuurlijke en trage rijping in de rijpingskelder.

Passendale is een 100% natuurlijke kaas zonder bewaarmiddelen die bereid wordt met lokale melk en… veel liefde en geduld. Zijn erg milde en zachte wordt door jong en oud gewaardeerd.

Informatie

  • Lactosevrij
  • Vegetarisch
  • Glutenvrij
  • Gepasteuriseerde melk

Ingrediënten

Gepasteuriseerde koemelk, zout, melkzuurfermenten, stremsel, natuurlijke kleurstof: annatto. Eetbare korst. Geproduceerd in een bedrijf waar koe-en geitenmelk verwerkt worden en producten op basis van ei.

Voedingswaarden voor 100 g

  • Energie
    1447 Kj
  • Energie
    349 Kcal
  • Vetten
    29 g
  • Waarvan verzadigde vetten
    20 g
  • Eiwitten
    22 g
  • Zout
    1,5 g
Brand name

Je volgende gastronomisch moment

A la une