Door verder te surfen op deze site, ga je akkoord met het gebruik van cookies om je bezoeken aan de site te volgen, je ervaring op deze site te verbeteren, gerichte reclame mogelijk te maken, recepten, artikelen en producten te onthouden en te bekijken. Voor meer informatie, klik op deze link . Klik om je cookies in te stellen..

Cookies manager

Passendale Caratere Blok

Informatie

  • Verpakt onder beschermende atomosfeer.
  • Van nature lactosevrij
  • Glutenvrij
  • Vegetarisch
  • Rijk aan eiwitten
  • Rijk aan calcium
  • Koeien gevoederd zonder GMO*
  • *minder dan 0,9

Passendale Caratere Blok

In de Belgische Kaasmakerij van Passendale bereiden gepassioneerde
kaasmakers deze kaas telkens op dezelfde vatkundige wijze sinds 1932. Ze
geven de kazen met zorg hun vorm en laten die vervolgens voorzichtig uitlekken.
Zo bekomt onze kaas zijn unieke zachte textuur.

Informatie

  • Verpakt onder beschermende atomosfeer.
  • Van nature lactosevrij
  • Glutenvrij
  • Vegetarisch
  • Rijk aan eiwitten
  • Rijk aan calcium
  • Koeien gevoederd zonder GMO*
  • *minder dan 0,9

Ingrediënten

Gepasteuriseerde KOEMELK, zout, melkzuurfermenten, microbieel stremsel, kleurstof: annatto norbixine, vetgehalte 28g per 100g kaas (48+). Natuurlijke eetbare korst. Geproduceerd in een bedrijf waar koe-en geitenmelk verwerkt wordt.

Voedingswaarden voor 100 g

  • Energie
    1461 kJ
  • Energie
    352 Kcal
  • Vetten
    28 g
  • waarvan verzadigde vetten
    20 g
  • Koolhydraten
    0 g
  • waarvan suikers
    0 g
  • Eiwitten
    25 g
  • Zout
    1,5 g
  • Calcium
    812 mg
Brand name

Je volgende gastronomisch moment

A la une