I Love Cheese

Passendale

Passendale Caractère Sneetjes

: Zie recepten
Passendale Caractère Sneetjes Harde en halfharde kaas Passendale, is een Belgische kaas, traditionneel bereid volgens origineel recept. Elke Passendale bol wordt met de nodige zorg en vakkundigheid vervaardigd onder het wakend oog van onze kaasmeesters. Hieraan dankt Passendale zijn unieke smaak, smeuïge textuur en fijne gaatjes. Verpakt onder beschermende atmosfeer
Natuurlijk zonder lactose
Vegetarisch
Rijk aan eiwitten
Rijk aan calcium
Koeien gevoederd zonder GMO (minder dan 0,9%)
Glutenvrij
Gepasteuriseerde melk
Energie (kJ) 1461 Kj Energie (kcal) 352 Kcal Vetten (g) 28 Verzadigde vetzuren (g) 20 Eiwitten (g) 25 Zout (g) 1,5

Passendale Caractère Sneetjes

Passendale, is een Belgische kaas, traditionneel bereid volgens origineel
recept. Elke Passendale bol wordt met de nodige zorg en vakkundigheid
vervaardigd onder het wakend oog van onze kaasmeesters. Hieraan dankt Passendale zijn unieke smaak, smeuïge textuur en fijne gaatjes.

Ingrediënten

  • Gepasteuriseerde KOEMELK
  • zout
  • melkzuurfermenten
  • microbieel stremsel
  • natuurlijke kleurstof: annatto norbixin
  • vetgehalte 28g per 100g kaas (48+). Natuurlijk eetbare korst. Geproduceerd in een bedrijf waar koe-en geitenmelk verwerkt wordt.

Apports nutritionnels

Valeurs nutritionnelles Pour 100 g
Energie 1461 Kj
Energie 352 Kcal
Vetten 28 g
Verzadigde vetzuren 20 g
Eiwitten 25 g
Zout 1,5 g