I Love Cheese

Passendale

Passendale Caractère Blok

: Zie de recepten
Passendale Passendale Caractère Blok 200 Harde en halfharde kaas In de Belgische Kaasmakerij van Passendale bereiden gepassioneerde kaasmakers deze kaas telkens op dezelfde vatkundige wijze sinds 1932. Ze geven de kazen met zorg hun vorm en laten die vervolgens voorzichtig uitlekken. Zo bekomt onze kaas zijn unieke zachte textuur. Verpakt onder beschermende atomosfeer
Van nature lactosevrij
Glutenvrij
Vegetarisch
Natuurlijke eetbare korst
Rijk aan eiwitten
Rijk aan calcium
Koeien gevoederd zonder GMO (minder dan 0,9)
Energie (kJ) 1461 Energie (kcal) 352 Vetten (g) 28 Vetten (g) 20 Koolhydraten (g) 0 Suikers (g) 0 Eiwitten (g) 25 Zout (g) 1,5 Calcium (mg) 812

Passendale Caractère Blok

In de Belgische Kaasmakerij van Passendale bereiden gepassioneerde kaasmakers deze kaas telkens op dezelfde vatkundige wijze sinds 1932.

Ze geven de kazen met zorg hun vorm en laten die vervolgens voorzichtig uitlekken.

Zo bekomt onze kaas zijn unieke zachte textuur.

Ingrediënten

  • Gepasteuriseerde koemelk
  • Zout
  • Melkzuurfermenten
  • Microbieel stremsel
  • Kleurstof: annatto norbixine
  • Vetgehalte 28g per 100g kaas (48+)
  • Geproduceerd in een bedrijf waar koe-en geitenmelk verwerkt wordt