I Love Cheese

Fol Epi

La Meule de Fol Epi

: Zie recepten
La Meule de Fol Epi Harde en halfharde kaas Fol Epi wordt vervaardigd in Mayenne volgens een origineel recept, gebaseerd op de vakkennis van onze kaasmeesters. Zijn typische fruitige en lichte smaak ontstaat na een lang rijpingsproces in kleine wielen. Zijn geribbelde vorm versierd met korenaren is even opvallend als zijn karakter. Dit is een kaas boordevol smaak, ideaal in tal van lekkere receptideetjes, Lactosevrij
Vegetarisch : nee
Glutenvrij
Gepasteuriseerde melk
Energie (kJ) 1498 kj Energie (kcal) 361 Vetten (g) 29 Verzadigde vetzuren (g) 20 Koolhydraten (g) <0,5 Suikers (g) <0,5 Eiwitten (g) 25 Zout (g) 1,6

La Meule de Fol Epi

Fol Epi wordt vervaardigd in Mayenne volgens een origineel recept, gebaseerd op de vakkennis van onze kaasmeesters. Zijn typische fruitige en lichte smaak ontstaat na een lang rijpingsproces in kleine wielen. Zijn geribbelde vorm versierd met korenaren is even opvallend als zijn karakter. Dit is een kaas boordevol smaak, ideaal in tal van lekkere receptideetjes, bijvoorbeeld in blokjes in een salade met gedroogd of vers fruit en in lekkere aperitiefhapjes… In de verse kaasafdeling.

Ingrediënten

  • Gepasteuriseerde koemelk
  • zout
  • fermenten
  • bewaarmidden (in de korst): natamycine. Niet eetbare korst
  • bevat gegrild rijstmeel.

Apports nutritionnels

Valeurs nutritionnelles Pour 100 g
Energie 1498 kj
Energie 361 kcal
Vetten 29 g
Verzadigde vetzuren 20 g
Koolhydraten <0,5 g
Suikers <0,5 g
Eiwitten 25 g
Zout 1,6 g