I Love Cheese

Laatste artikel

Passendale

Meer informatie
Bezig met laden
80 artikels gevonden
Coeur de Lion: Regionale knowhow Kaasverhalen TODO
Coeur de Lion: Regionale knowhow

Coeur de Lion: Regionale knowhow

Alle melk die wordt gebruikt voor de productie van de camembert en de coulommiers van Cœur de Lion is afkomstig uit Normandië, in een straal van minder dan 70 km rond de kaasmakerij (de streek van Vire en Coutances). Cœur de Lion verzekert de tracering van elk product, van de herkomst van de melk tot

Passendale, een unieke kaas Kaasverhalen TODO
Passendale, een unieke kaas

Passendale, een unieke kaas

Passendale, een unieke kaas … Onze kaas is een echt artisanaal product. De bollen Passendale worden opgehangen in linnen kaasdoeken, waardoor ze hun unieke vorm en textuur krijgen. De korst is natuurlijk en dus ook eetbaar. 100% Belgisch product. Passendale beschikt over meer dan 85 jaar kaasknowhow. Waarom is Passendale goed voor ieders gezondheid? Het

Wat kun je zoal doen met kaasrestjes raclette Le Rustique? Kaasverhalen TODO
Wat kun je zoal doen met kaasrestjes raclette Le Rustique?

Wat kun je zoal doen met kaasrestjes raclette Le Rustique?

In de winter gaat er niets boven een gezellige raclette. Je nodigt enkele vrienden uit, je haalt het raclettetoestel boven en je geniet samen van een lekkere maaltijd die je niet al te veel moeite kost. Le Rustique heeft een gevarieerd aanbod raclettekazen. In de zelfbedieningsafdeling vind je naast raclette Natuur met zijn natuurlijke smaak

Kaas en thee: Passendale Classic met English Breakfast Kaas en thee TODO
Kaas en thee: Passendale Classic met English Breakfast

Kaas en thee: Passendale Classic met English Breakfast

Ontdek een lichte en gastronomische combinatie van Passendale Classic en English Breakfast. Deze thee, met parfums van tabak, droog hout en turf, is goed opgebouwd, met bitterheid en wrangheid. De zachtheid van Passendale Classic veegt die laatste twee weg. De combinatie schept een melkachtig en tegelijk fluweelachtig gevoel met aroma’s van blonde tabak.

Kaas en thee, een lichte en gastronomische combinatie Kaas en thee TODO
Kaas en thee, een lichte en gastronomische combinatie

Kaas en thee, een lichte en gastronomische combinatie

Vernieuw! Maak je kaasdegustaties lichter en geef ze dat tikkeltje meer. Kaas wordt meestal geserveerd met wijn of bier. Maar ook thee, het meest gedronken drankje ter wereld, blaast kaasdegustaties nieuw leven in! Thee bij kaas? Ja, dat heb je goed gelezen! Lijken kaas en thee je uit twee compleet verschillende werelden te komen? Je

Melk en kaas Bio TODO
Melk en kaas

Melk en kaas

Welke melk voor welk type kaas? Koemelk Het leeuwendeel van de wereldwijde melkproductie bestaat uit koemelk. Dit heeft veel te maken met de voordelen die runderen bieden, zoals het vlotte melkproces, de grootte van de uiers en het rendement. Koemelk vormt dan ook de basis voor de meeste kazen die we in de winkelrekken aantreffen.

Kaas en wijn : Passendale en Merlot Kaas en wijn TODO
Kaas en wijn : Passendale en Merlot

Kaas en wijn : Passendale en Merlot

Kaas en wijn : Passendale en Merlot Passendale is een kaas van bij ons en is duidelijk herkenbaar aan zijn witte korst en zijn subtiele smaak. De kaas past perfect bij een fruitige rode wijn die al even zacht van karakter is: een Merlot! Kaas: Passendale is een dorp op 20 km van Ieper waarvan

Kaas van de maand : Coeur de Lion Kaas van de maand TODO
Kaas van de maand : Coeur de Lion

Kaas van de maand : Coeur de Lion

Le Coeur de Lion De kracht van een leeuw, de zachtheid van een gul hart. Coeur de Lion dankt zijn naam aan het wapenschild van Normandië (twee leeuwen op een rood veld), maar is ook een uniek kaasrecept met een perfect evenwicht tussen een volle smaak en een zachte textuur. De koning onder de kazen

De winter staat voor de deur Assortiment TODO
De winter staat voor de deur

De winter staat voor de deur

Na de drukte en de stress van de week, hebben we allemaal nood aan wat rust om weer op krachten te komen… En waarom niet even een pauze houden in het nabijgelegen park? Kwestie van een frisse neus te halen en de eekhoorntjes te observeren die hun wintervoorraad opslaan. En daarna gezellig eten met het

Kaas van de maand : Passendale Lightesse Kaas van de maand TODO
Kaas van de maand : Passendale Lightesse

Kaas van de maand : Passendale Lightesse

Passendale Lightesse Een stukje van Lombardije op uw tafel! Heerlijk licht genieten Een goudgele, smeuige kaas met kleine, onregelmatige gaatjes, een intense en licht fruitige smaak en net zo veel karakter als subtiliteit… Geen twijfel mogelijk: dit is een Passendale ! Maar wat is er nu zo anders dat deze kaas ‘Lightesse’ wordt genoemd? Heel