Recepten voor elke smaak!

Minikomkommer gevuld met Caprice des Anges®

Gerelateerd product

  • Versturen naar een vriend
  • Afdrukken

Ingrediënten

  • 2 eetlepels
  • 30 gr
  • 4 theelepels
  • 2
  • 80 gr

I Love Cheese
berekent de hoeveelheden!

Personen

4

Bereiding

Doe het tarwegries in een kom met de olijfolie, een snuifje fleur de sel en peper. Giet er 5 cl heet water over en laat opzwellen. Maak de radijsjes schoon en snij ze in blokjes, hak de rozijnen grof. Was de komkommers en snij ze in de lengte doormidden. Hol ze voorzichtig uit met een lepeltje. Meng het tarwegries met de blokjes radijs en de rozijnen. Vul de komkommers met dit mengsel en leg er kleine blokjes Caprices des Anges® bovenop. Bestrooi met fleur de sel en eventueel enkele blaadjes rucola, en dien onmiddellijk op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *