Recepten voor elke smaak!

Mini Caprice® in krokant jasje

  • Versturen naar een vriend
  • Afdrukken

Ingrediënten

  • 2 eenhe(i)d(en)
  • 1 vel(len)
  • 30 gram
  • 1 eetlepel(s)
  • 1 eetlepel(s)
  • 1 eenhe(i)d(en)

I Love Cheese
berekent de hoeveelheden!

Personen

4

Bereiding

Verwarm de oven voor op 210°C (th. 7).

Schraap een beetje van de witte korst van de Mini Caprice®af.

Snij het vel brickdeeg in repen van 3 cm.

Leg de repen plat en smeer ze in met gesmolten boter. Bestrooi met de verse kruiden, de gehakte rozijnen, peper en zout.

Leg de Mini Caprice op bakpapier op de ovenplaat.

Leg de deegreepjes rondom elke Mini Caprice®zodat de kaasjes volledig bedekt zijn.

Zet de ovenplaat met de Mini Caprice® 8 à 10 minuten in de oven. Spoel en snij de appel in ringen.

Schik de appelringen op een bord en zet er de lichtbruin gebakken Mini Caprice® bovenop.

Breng op smaak met peper en zout, versier met kruiden en serveer meteen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *