Recepten voor elke smaak!

Melba van tomaat, pesto van rucola en St Môret® Apérifrais® Italienne

Gerelateerd product

  • Versturen naar een vriend
  • Afdrukken

Ingrediënten

  • 1 snufje
  • 1 snufje
  • 10 cl
  • 1
  • 2
  • 8 cl
  • 50 gr
  • 8

I Love Cheese
berekent de hoeveelheden!

Personen

4

Bereiding

Klop de room op tot een stevige slagroom, kruid met peper en zout en zet koel weg.

Meng de rucola met 5 cl olijfolie, peper en zout.

Dompel de tomaten 20 seconden in kokend water. Koel ze af in koud water. Ontvel en ontpit de tomaten en snij ze in vier. Snij het tomatenvlees in blokjes.

Pel en snipper de sjalot, meng met het tomatenvlees, de rest van de olijfolie, peper en zout.

Verdeel het tomatenmengsel over vier glaasjes. Bedek met de slagroom en overgiet met de rucolacoulis. Leg een St Môret® Apérifrais® op elk glaasje en zet in de koelkast tot het opdienen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *