Aperitiefideetjes

Madeleines met een hart van Fol Épi

Gerelateerd product

  • Versturen naar een vriend
  • Afdrukken

Ingrediënten

  • 1 pincée(s)
  • 1 pincée(s)
  • 1 cuillère(s) à café
  • 5 centilitre(s)
  • 50 gramme(s)
  • 0 unité(s)
  • 80 gramme(s)
  • 2 unité(s)
  • 150 gramme(s)

I Love Cheese
berekent de hoeveelheden!

Personen

4

Bereiding

Verwarm de oven voor op 240°C (th. 8). Smelt de boter op een zacht vuur en laat afkoelen.

Klop de eieren los onder de gesmolten boter, voeg de vloeibare room toe en daarna de bloem en het bakpoeder zonder dat er klontertjes gevormd worden. Voeg de rozemarijn toe en kruid met zout en peper.

Snij de Fol Epi in 4 blokjes. Vul 4 muffinvormpjes voor de helft met het deeg, leg er een blokje Fol Epi in en vul het vormpje verder met deeg.

Zet 4 minuten in de oven en verlaag de oventemperatuur dan tot 180 °C (th. 6) en laat nog 8 minuten bakken. Haal de madeleines uit de oven en laat ze 5 minuten afkoelen alvorens uit de vormpjes te halen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *