Aperitiefideetjes

Madeleines met Caprice des Dieux® en basilicum

Gerelateerd product

  • Versturen naar een vriend
  • Afdrukken

Ingrediënten

  • 1 snufje
  • 1 snufje
  • 3 eetlepels
  • 5 cl
  • 125 gr
  • 6 gr
  • 150 gr
  • 2
  • 120 gr

I Love Cheese
berekent de hoeveelheden!

Personen

4

Bereiding

Smelt de boter in een pan tot ze bruin kleurt. Giet door een puntzeef en laat afkoelen. Klop de eieren op in een kom, voeg de bloem en het gistpoeder toe, 2 snuifjes zout, piment d’Espelette en melk. Meng en voeg de gebruineerde boter toe. Hak de basilicumblaadjes fijn, snij de Caprice in blokjes. Voeg ze bij de bereiding. Zet een nacht in de koelkast. Verwarm de oven de volgende dag voor op 240°C (th 8). Vet de madeleinevormpjes in met wat boter (of gebruik een silicone bakplaat). Vul de vormpjes voor 3/4. Zet 4 minuten in de oven en verlaag de temperatuur dan tot 200°C (th 6/7). Bak de madeleines nog 4 minuten. Haal de madeleines uit de oven, laat ze afkoelen en haal ze voorzichtig uit de vorm. Klaar, smullen maar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *