Ontdek de meest uiteenlopende recepten

Luxeboterham met St Môret®, veelkleurige radijsjes en koriander

  • Versturen naar een vriend
  • Afdrukken

Ingrediënten

  • 400 gram
  • 1
  • 1
  • 1
  • 100 gram
  • 1 bosje
  • 250 gram
  • 1

I Love Cheese
berekent de hoeveelheden!

Personen

4

Bereiding

Verwijder de steeltjes en was alle radijzen zonder ze te mengen. Dep de radijsjes droog, snij ze in plakjes en zet ze in de koelkast. Bestrooi de roze radijzen lichtjes met een snuifje saffraan.
Was en ontsteel de koriander en zet die aan de kant.
Snij het brood in sneden van ongeveer 1,5 cm dik en rooster die lichtjes. Bestrijk de boterhammen met een dikke laag St Môret®.
Breng alle radijzen op smaak met een vleugje honingazijn, hazelnotenolie, fleur de sel en peper en meng hier de korianderblaadjes onder.
Beleg de boterhammen met St Môret® met de radijsjes. Werk af met rucola, enkele korrels fleur de sel, peper en notenolie.
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *