Aperitiefideetjes

Lolly’s met zalm en Caprice des Anges®

Gerelateerd product

  • Versturen naar een vriend
  • Afdrukken

Ingrediënten

  • 1 eenhe(i)d(en)
  • 125 gram
  • 2 eetlepel(s)
  • 2 eetlepel(s)
  • 2 eetlepel(s)
  • 2 eetlepel(s)
  • 40 gram

I Love Cheese
berekent de hoeveelheden!

Personen

4

Bereiding

Kruid de zalm met peper en zout en bestrooi met citroenschil.

Stoom de zalm gaar en laat afkoelen.

Plet de zalm met een vork, voeg geleidelijk aan de Caprice des Anges® en de zachte boter toe.

Mix alles tot een glad geheel.

Zet twee uur in de koelkast.

Gebruik twee theelepels om van de Capriceroom bolletjes te vormen. Rol ze in de maanzaadjes of de noten of het specerijen- of kruidenmengsel en steek er een houten prikker in. Zet de bolletjes opnieuw in de koelkast. Herhaal tot alles op is.

Neem de lolly’s net voor het serveren uit de koelkast.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *