Recepten voor elke smaak!

Lendelapjes à la plancha met saus van Saint Agur

Gerelateerd product

  • Versturen naar een vriend
  • Afdrukken

Ingrediënten

  • 100 gramme(s)
  • 600 gramme(s)
  • 4 centiliter
  • 0
  • 20 centiliter
  • 4 cuillère(s) à soupe
  • 5 centiliter
  • 0 cuillère(s) à soupe

I Love Cheese
berekent de hoeveelheden!

Personen

4

Bereiding

Bestrijk de lendelapjes met een scheutje olijfolie en bak ze op een plaat (een plancha), 2 tot 5 minuten aan elke kant, naar wens.

Meng de gesnipperde ui, de fijne kruiden, de peper en de azijn. Zet aan de kant.

Breng de Crème Légère de Normandie aan de kook met de kalfsfond. Voeg de Saint Agur toe, mix en kruid naar smaak.

Snij de lendelapjes in dikke plakjes. Overgiet met een lepel marinade en serveer met de kaassaus.
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *