Recepten voor elke smaak!

Lekkere brioches met Chaumes®

Gerelateerd product

  • Versturen naar een vriend
  • Afdrukken

Ingrediënten

  • 200 gramme(s)
  • 4 unité(s)
  • 8 unité(s)
  • 2 unité(s)
  • 1 unité(s)
  • 1 unité(s)

I Love Cheese
berekent de hoeveelheden!

Personen

4

Bereiding

Verwarm de oven voor op 190? (th. 6/7). Zet een pan met antiaanbaklaag op een hoog vuur zonder vetstof en bak daarin de reepjes gerookt spek gedurende 30 seconden aan elke kant. Laat ze uitlekken op keukenpapier.

Pel en snipper de sjalotten, het knoflookteentje en de platte peterselie. Voeg de in blokjes gesneden Chaumes® toe, kruid met peper en zout en doe alles in een kom.  

Snij voorzichtig de hoedjes van de brioches en hol de binnenkant gedeeltelijk uit met een lepeltje zonder de brioches te beschadigen. Leg in elke brioche twee reepjes spek en verdeel er dan het kaasmengsel over. Zet de gevulde brioches op een bakplaat bekleed met bakpapier en zet ze 5 minuten in de oven.

Zet de hoedjes terug op de brioches en zet ze nog eens 2 minuten in de oven. Serveer de brioches zodra ze uit de oven komen, met een salade van veldsla op smaak gebracht met wijnazijn en notenolie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *