Des recettes pour tous les goûts

Lasagne van paddenstoelen en Bressot Natuur

  • Envoyer à un ami
  • Imprimer
  1. Verwarm de bechamelsaus in een pannetje en roer Bressot erdoor.
  2. Verwarm de roomboter in een koekenpan en bak de champignons en de andere paddenstoelen kort en goudbruin.
  3. Bak het gesnipperde sjalotje op het laatst kort mee.
  4. Roer er de bloem door en laat enkele minuten verwarmen.
  5. Voeg een beetje peper en zout en de in reepjes gesneden basilicum toe.
  6. Voeg de helft van de saus toe aan de gebakken paddenstoelen, zo ontstaat er een soort ragout.
  7. Schep een derde deel van de paddenstoelenragout in de ovenvaste schaal.
  8. Maak de lasagnevellen op maat, door er stukken vanaf te breken en leg die op de laag paddenstoelenragout.
  9. Creëer op deze manier nog twee lagen van ragout en lasagnevellen.
  10. Werk de bovenzijde af met de rest van de bechamelsaus.
  11. Plaats de schaal in de oven en bak in 20 à 25 minuten gaar en goudbruin.

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *