Recepten voor tussendoortjes

Kwartjes Boursault® met kruiden, mangochutney en vingertjes peperkoek

Gerelateerd product

  • Versturen naar een vriend
  • Afdrukken

Ingrediënten

  • 1
  • 1 potje
  • 2 sneetje(s)
  • 2 eetlepel(s)
  • 2 eetlepel(s)
  • 20 gramme(s)

I Love Cheese
berekent de hoeveelheden!

Personen

4

Bereiding

Verwarm de oven voor op 120? (th. 4). Smelt de boter en bestrijk daar de sneetjes peperkoek mee. Leg ze op een bakplaat bekleed met bakpapier en zet ze 5 minuten in de oven. Laat ze afkoelen in de uitgeschakelde oven. De sneetjes peperkoek moeten goudgeel en knapperig zijn. Snij elk sneetje in 4 vingertjes.

Snij de Boursault® in 8 kwartjes, bestrijk die met olijfolie en wentel ze in de kruiden tot ze volledig bedekt zijn: 4 in de bieslook en de andere 4 in de koriander.

Leg op elk bord 1 kwartje Boursault met bieslook en 1 kwartje Boursault® met koriander, voeg een kommetje mangochutney toe en twee vingertjes peperkoek. Dien onmiddellijk op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *