Aperitiefideetjes

Kroketten van Brie Le Rustique® met kers- tomatenchutney

Gerelateerd product

  • Versturen naar een vriend
  • Afdrukken

Ingrediënten

  • 1 snufje
  • 2 takjes
  • 1 snufje
  • 1
  • 200 gr
  • 1 eetlepel
  • 15 cl
  • 1
  • 200 gr

I Love Cheese
berekent de hoeveelheden!

Personen

4

Bereiding

Chutney:

1) Maak een lichte inkeping in de tomaten en snipper de sjalot. Stoof de sjalot in een scheutje olijfolie en voeg dan de tomaten, suiker en tijm toe

2) Laat 15 tot 20 minuten sudderen onder deksel en roer regelmatig even om. Kruid met zout, peper en cayennepeper.

Kroketten:

3) Meng de bloem met de olie, voeg de eierdooier en een snuifje zout toe en dan geleidelijk het water. Klop het eiwit tot sneeuw en voeg dit bij de bereiding.

4) Snij de Brie in hapklare blokjes. Wentel ze eerst in bloem, dan in het deeg en frituur ze. Laat ze uitlekken op keukenpapier. 

5) Serveer met de lauwe kerstomatenchutney

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *