Recepten voor elke smaak!

Kretenzische medaillons van ossenhaas met Ligne & Plaisir

Gerelateerd product

  • Versturen naar een vriend
  • Afdrukken

Ingrediënten

  • 150 gramme(s)
  • 320 gramme(s)
  • 2 unité(s)
  • 3 cuillère(s) à soupe
  • 600 gramme(s)
  • 2 cuillère(s) à café
  • 1 pincée(s)

I Love Cheese
berekent de hoeveelheden!

Personen

4

Bereiding

Verwarm de oven voor op 180 °C (th. 6). Snij de ossenhaas in 8 dunne medaillons. Bak ze in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof, op een matig vuur gedurende 3 à 4 minuten aan elke kant.

Snij intussen de tomaten in schijfjes. Hou de 8 grootste schijfjes intact en snij de andere in blokjes.

Leg de gebakken medaillons in een ovenschaal. Kruid ze met peper en leg op elk medaillon een achtste portie van de St Môret Ligne & Plaisir. Bedek met een schijfje tomaat en werk af met een blaadje basilicum. Zet 5 minuten in de oven.

Warm de aardappelpuree op in de microgolfoven en meng er dan 2 eetlepels olijfolie onder. Schep een bergje puree op elk bord, vorm een nestje door een holte te maken met de achterkant van een lepel en leg hier de tomatenblokjes in. Leg op elk bord twee Kretenzische medaillons en dien onmiddellijk op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *