Des recettes pour tous les goûts

Koolrolletjes met Bressot Natuur en aardappelsalade

  • Envoyer à un ami
  • Imprimer

Breng een grote pan gezouten water aan de kook. Dompel hier de koolbladeren in onder en laat ze 10 tot 12 minuten zachtjes koken. Schil intussen de aardappelen, snijd ze in plakjes en laat 8 tot 10 minuten koken in het gezouten water.

Giet de koolbladeren af, spoel ze af onder koud water en dep ze droog met keukenpapier. Meng de Bressot, de uitgelekte tonijn, het citroensap, de peterselie en een snufje peper in een kom.

Snij de koolbladeren in twee door de middennerf te verwijderen en bestrijk beide helften met het mengsel van Bressot. Rol de bladeren op en snijd ze in plakjes.

Giet de aardappelen af, laat ze lichtjes afkoelen en leg ze dan in een slakom. Meng de azijn en olijfolie in een kom, kruid met peper en overgiet de salade met deze vinaigrette. Verdeel de aardappelsalade over de borden en dien op met de koolrolletjes met Bressot.

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *