Recepten voor elke smaak!

Knapperige millefeuilles van Pié d’Angloys® en bloedworst

Gerelateerd product

  • Versturen naar een vriend
  • Afdrukken

Ingrediënten

  • 1
  • 3
  • 2
  • 4
  • 110 gr

I Love Cheese
berekent de hoeveelheden!

Personen

4

Bereiding

Schil de appelen, snij ze in vier, verwijder de klokhuizen en snij elk kwartje nog eens in 4. Doe ze in een pan, voeg het citroensap, 60 g lichtgezouten boter en 5 cl water toe. Kruid met peper en zout. Laat de appelen 20 minuten tot moes koken op een zacht vuurtje. Roer af en toe voorzichtig om.

Verwarm de oven voor op 180 °C (th. 6). Snij de vellen brickdeeg in 12 regelmatige driehoeken. Smelt 20 g lichtgezouten boter en bestrijk hier de driehoekjes brickdeeg mee. Leg ze op een bakplaat bekleed met bakpapier en zet ze ongeveer 2 tot 3 minuten in de oven: ze moeten net knapperig en goudgeel worden. Haal ze uit de oven en laat ze afkoelen.

Snij intussen de bloedworst in plakjes, bak die 3 minuten op een matig vuur in de rest van de boter. Snij de Pié d’Angloys® in dunne plakjes.

Neem de brickdriehoekjes voorzichtig van de bakplaat en vorm torentjes op de borden door de driehoekjes af te wisselen met plakjes bloedworst en plakjes Pié d’Angloys®. Serveer er de appelcompote naast. Versier met takjes bieslook.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *