Recepten voor elke smaak!

Knapperige millefeuilles met St Môret® Ligne & Plaisir

Gerelateerd product

  • Versturen naar een vriend
  • Afdrukken

Ingrediënten

  • 300 gr
  • 6
  • 6 blaadjes
  • 1
  • 200 gr
  • 1 eetlepel
  • 1 theelepel

I Love Cheese
berekent de hoeveelheden!

Personen

4

Bereiding

Snij de vellen brickdeeg met een schaar in 4. Klop de eidooier los in een kom met een beetje water en kleef de vellen brickdeeg per 2 samen door een kant in te smeren met de losgeklopte eidooier. Zo krijg je 12 dubbele brickvellen. Leg die op een bakplaat en zet ze 3 tot 4 minuten in de oven: ze moeten hard worden en goudbruin kleuren zonder aan te branden.

Haal de brickvellen uit de oven. Leg op 8 brickvellen plakjes St Môret® Ligne & Plaisir en smeer die dan voorzichtig uit met een mes (zorg dat het brickdeeg niet breekt). Snij de tomaten in plakjes en verdeel die over de besmeerde vellen brickdeeg. Bestrooi met peterselie.

Maak de millefeuilles door twee besmeerde vellen op elkaar te stapelen en daar een onbesmeerd vel op te leggen. Zet in de koelkast tot het opdienen.

Was en droog de rucola en doe die in een slakom. Meng de olijfolie, het citroensap, de mosterd en 2 eetlepels lauw water in een kom. Klop op met een vork. Verdeel de rucola over de borden en leg op elk bord een millefeuille met St Môret®.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *