Recepten voor elke smaak!

Kleine pizza’s met paprika’s en Caprice des Dieux®

Gerelateerd product

  • Versturen naar een vriend
  • Afdrukken

Ingrediënten

  • 1 snufje
  • 1 snufje
  • 1 eetlepel
  • 2 eetlepels
  • 2 eetlepels
  • 4 theelepels
  • 2
  • 600 gr
  • 1
  • 1
  • 280 gr
  • 160 gr

I Love Cheese
berekent de hoeveelheden!

Personen

4

Bereiding

Verwarm de oven voor op 210°C (th. 7). Verdeel het pizzadeeg in 4 gelijke delen en maak er cirkels van (gebruik je voorgerold deeg, snij dit dan in 4 en maak de hoek iets ronder). Leg de cirkels op een bakplaat bedekt met bakpapier. Smeer op elke cirkel een koffielepel tomatenconcentraat.
Ontpit de paprika’s, snij ze in reepjes en verdeel ze over de pizza’s. Bak in de oven volgens de aanwijzingen op de verpakking van het pizzadeeg (ongeveer 8 minuten).
Snij intussen de tomaten in plakjes en doe die, samen met het vrijgekomen sap, in een slakom. Pel en snipper de sjalotten en voeg die toe. Snij de basilicumblaadjes fijn en voeg ook die toe.
Meng de olijfolie, het citroensap, 1 eetlepel lauw water, peper en zout in een kom. Giet dit over de tomatensalade en meng.
Snij de Caprice des Dieux® in 8 plakjes. Haal de gebakken pizza’s uit de oven, leg op elke pizza twee schijfjes Caprice des Dieux® en kruid lichtjes met peper. Zet 1 tot 2 minuten terug in de oven: de Caprice des Dieux® moet net beginnen te smelten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *