Recepten voor elke smaak!

Kipreepjes en risotto van sperziebonen met St Môret®

Gerelateerd product

  • Versturen naar een vriend
  • Afdrukken

Ingrediënten

  • 1 snufje
  • 1 snufje
  • 5 cl
  • 50 cl
  • 80 gr
  • 2 eetlepels
  • 400 gr
  • 100 gr
  • 4
  • 150 gr

I Love Cheese
berekent de hoeveelheden!

Personen

4

Bereiding

Kook de sperziebonen in gezouten water, spoel ze onder koud water en snij ze in stukjes van 1 cm lang. Kruid en bak de kipfilets in geroosterde aardnotenolie. Verwarm het water met de sperziebonen, de St-Môret® en de Parmezaanse kaas in een pan, kruid met peper en zout en voeg de dragon toe. Bestrooi de kip met pindanoten en besprenkel met een scheutje geroosterde aardnotenolie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *